+38 (044) 257-04-66 +38 (067) 538-97-95

8 причин поїхати студенту в Німеччину

Блог

8 причин поїхати студенту в Німеччину

             Працювати та стажуватись в Німеччині хотіли б багато молодих людей. Однак самостійно знайти вакансію, надійного роботодавця, а головне – отримати запрошення на стажування досить нелегко. Ми допоможемо Вам у цьому !

  1. Ви отримаєте унікальний досвід в одній з найбільш розвинених країн світу. Найкорисніше, що може дати стажування – це вивчення сучасних технологій роботи за кордоном. Напевно, одна з найунікальніших можливостей – зануритися в технології функціонування фермерського господарства. Вивчити методи ведення сільськогосподарського бізнесу, догляду за тваринами/рослинами, обробки полів, вирощування культур. Перейняти організацію роботи на фермі, зрозуміти конструкцію верстатів та іншої техніки, вимоги до санітарно-гігієнічних умовах.
  2. Ви можете непогано заробити – так як стажування оплачуване, Ви за час практики зможете зібрати гроші на подальше навчання, початок своєї справи, подорожі або ж покупку тих речей, про які давно мріяли (Середня стипендія у практиканта з переробітками – від1 500 євро,а це немаленька сума!)
  3. Ви поліпшите своє резюме і навчитеся відповідальності та самостійності. До нас уже звертаються роботодавці з України з проханням надати контакти наших студентів , що уже пройшли практику.
  4. Міжнародний досвід – це цінний актив твоєї майбутньої кар’єри, престижу і зарплати, звичайно.
  5. Ви подолаєте мовний бар’єр, підвищите рівень володіння англійською або німецької (що є в пріорітеті). Знання іноземних мов надзвичайно важливе у сучасному світі. Як сказав німецький поет Гете “Скільки мов ти знаєш – стільки разів ти людина”
  6. Заведете багато друзів та корисних знайомих, адже стажування проходять не лише студенти з України, а й з інших країн.
  7. Більше дізнаєтеся про культуру та звичаї німців, побачите багато цікавого та, після повернення, багато чого зможете змінити у власному житті та у вашому оточенні. Німці, які сприймаються багатьма як нація з квадратними щелепами, грубою промовою і холодним характером, спочатку здаються неприступними. Але це чисто зовнішня сторона. Насправді, німці дуже пунктуальні, бережливі,тактичні і дуже багато посміхаються.
  8. Ви зможете подорожувати на вихідні у різні куточки ЄС, адже матимете фінансову можливість, вихідні. І двері Євро для Вас відчинені

Компанія “Inter Agro Image” допоможе Вам на всіх етапах. Ми будемо з Вами на зв’язку поки Ви проходитимете стажування. Найголовніше – це Ваше бажання !!!

BY YOURCOUNTRY

Please, enter a valid value